Hei 0g Velkommen til Klubbsnupper.com

Rundt om i Norge finner vi klubber, lag og foreninger hvor det er flotte, glade venninner som møtes med jevne mellomrom.

Min erfaring når vi "klubb"venninner møtes i sosiale lag, så kommer vi ofte inn på temaet reiser. Det å gjøre et avbrekk i hverdagen med gode venninner gir ofte en fantastisk god energi.

Hva er det vi damer ser etter når vi skal på tur, ønsker vi storby eller landsby opplevelser, mye/lite shopping, severdigheter, eller bare det å være sammen og nyte tilværelsen.  Personlig tror jeg vi kan være ute etter de fleste varianter, men det viktigste er nok at vi er sammen bare vi damene. Det finnes ikke noe mer hyggelig, og kunne sitte rundt et bord sammen med livlige damer, og nyte et godt måltid mat med tilhørende god vin.

Jeg ønsker på disse sidene å dele forslag på steder å reise til, her finner dere steder jeg har besøkt, eller reisemål som er vurdert til neste "klubbsnuppe" tur. Kanskje noen av reisemålene kan gi deg og dine venninner tips og inspirasjon til neste "Klubbsnuppetur"!

Lykke til med planleggingen!

Beste reisehilsener fra

MARIT R

 

 

 

  • "Klubbsnuppe" turer

  • Reisetips

  • KLUBBmat