Kan dette reisemål friste:

7. mai, 2019
7. mai, 2019

Fabbrica di Peccioli er en liten by med flott beliggenhet i Toscana. Etablert i middelalderen som en utkantby for Pisa. Landsbykirken Santa Maria Assunta går tilbake til 1200-tallet, og tjener fortsatt lokalsamfunnet. Kirkens klokketårn kunngjør når det er messe og landsbyfeiring.

Fabbrica er en liten by, men har alle nødvendigheter for dagliglivet: en liten matbutikk, en frukt- og grønnsaksbutikk, en kaffebar, en restaurant, en slakter og et apotek. Byens pizzeria er knutepunktet for byens samfunnsliv.

Du finne mange severdigheter i nærheten av Fabbrica, San Gimignano 30 km, Volterra 25 km, den pene byen Pontedera 23 km, Pisa (flyplass) 50 km, Florence (Flyplass) og Lucca 65 km, Livorno (strender) 50 km, Casciana Terme (med spa) 25 km, Siena 70 km.

Kysten med fine strender 45 min med bil

7. mai, 2019

Vakker villa med privat basseng, som ligger i Toscana i en liten landsby i åsene rundt Pisa. Denne eiendommen tilbyr full privatliv samt alle moderne bekvemmeligheter. Interiøret er sjarmerende og koselig.

Villaen ligger i gangavstand til en liten landsby med butikker og fine restauranter, men samtidig gir gjestene muligheten til å nyte fred i et landsområde.