Bath

Bath er en by som ligger i grevskapet Somerset i sørvestlige England, og er kjent for sine romerske bad. Byen og badene er bygget for nytelse og avslapning, og har vært et velvære reisemål siden romertiden. Baths kompakte, gjestevennlige sentrum er overfylt med spise og skjenkesteder, pluss noen av de fineste "uavhengige" butikkene i Storbritania, noe som gjør den til en idiell byferie destinasjon for shoppingglade "klubbsnupper".  

Nærmeste internasjonale flyplass med direktefly er London Heathrow. Fra Heathrow Central Bus Station går det buss til Bath som tar 2t 10min. Fra Paddington Station i sentrum av London går det tog til Bath hvor reisetiden er 1t 31min. Du kan også fly til Bristol Airport som ligger kun 24km fra Bath, men da må du fly via Frankfurt hvis du reiser fra Gardermoen, eller via Amsterdam om du reiser fra Torp.

Tips og linker på bosteder og opplevelser:

http://www.thefirsbath.co.uk

https://www.eightinbath.co.uk

 https://www.thegainsboroughbathspa.co.uk

www.visitbath.co.uk

 

 

 

 

 • The Firs

  Et stort flott viktoriansk byhus ved Victoria Park i Bath. Huset er fullstendig renovert og har sengeplass til 11 voksne personer.Alle rommene er utstyrt med sengetøy, håndklær, TV, hårføner.

 • Eight

  Et lite og uavhengig "townhouse" hotell i hjertet av Bath.Hotellet har 8 soverom, hvor hvert rom har sin egen historie og sjarm. De er kjent for å kunne gi sine gjester den beste service, med motto om at ingenting er for mye trøbbel!

 • The Gainsborough Spa -YTL

  Lyst til å unne dere litt luksus?
  5-stjernershotellet The Gainsborough Bath Spa - YTL ligger i Bath, og tilbyr en restaurant, bar og et naturlig oppvarmet termisk spa. Alle rommene har flatskjerm-TV med satellittkanaler, kaffetrakter og eget bad med badekåper og tøfler. Noen av rommene har sittehjørne i tillegg.