Horndon on the Hill

Horndon on the Hill er en liten landsby i fylket Essex som ligger ca 30 km nord for London. I landsbyen finner du en gammel kirke, en slakter og et landhandleri, og ikke minst stedets pub "The bell" som har med sitt fantastiske kjøkken vunnet "Pub of the year" trofeer flere år på rad.

Ca 10 min kjøretid unna Horndon on the Hill finner du et av Europas største kjøpesentre Lakeside shopping centre, eller du kan ta toget inn til London sentrum hvis det frister mer.

Ønsker du å oppleve det rolige landsbyliv, shopping og gastronomisk mat - så er dette stedet å velge!

Den enkleste måten å komme seg til Horndon on the Hill er å fly direkte til Stanstead Airport fra Gardermoen. Taxi fra flyplass til Horndon tar ca 30 minutter. Du kan også fly direkte til Heathrow (transfertid ca 1t 30min) eller Gatwick (transfertid ca 1 time).

 https://www.bell-inn.co.uk/gallery/

https://www.bell-inn.co.uk/menus/

https://intu.co.uk/lakeside?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb&utm_content=lakeside

 

 • The Bell Inn Hotel

  The Bell Inn Hotel er et sjarmerende hotel, hvor alle rom er individuelle dekorert. Nabohuset som i dag er totalrenovert til hotell kalles "High House" det var tidligere hjemstedet til Philip Conrad Vincent som laget Vincent motorsykkelen. Hvert rom har eget bad med toalettartikler, TV, sittegruppe og kaffe- og tekoker.Stedet har romservice og gratis Wi-Fi. • The bell Inn Restaurant & Bar

  Matlagingen står sterkt i fokus på The Bell Inn, og de prøver alltid å bruke ferske, lokale varer. Sjefskokk Stephen Treadwell, og teamet hans bruker daglig urter og grønnsaker fra stedet hage. De arbeider iherdig med stadig komme videre og forbedre menyen og maten.
  Stedet får årlig tildelt gode priser og omtale i:
  * Harden`s Gatronomiske bibel
  * Michelin Guide 2020
  * GOOD PUB GUID
  * Sawdays
  * The Times kåring av Britain's 30 best places to eat, drink and stay
  * The Great inn in Britain

 • intu Lakeside

  Lakeside Shopping Center, er et stort kjøpesenter rett utenfor Thurrock i Essex. Du finner her 162 forretninger, 52 steder med mat og drikke. Samt at det er alltid er aktiviteter i senteret. Sett av en hel dag og "Shop Till you drop"